Welkom bij manege Pullens

Paardensportcentrum Manege Pullens is gesitueerd nabij een van de mooiste natuurgebieden van ons land, de Loonse en Drunense Duinen. Manege Pullens is een manege bedrijf wat de deuren opende in april 1972. Sinds 1979 staat Walter Pullens aan het roer en later met zijn vrouw Mieke Pullens.

Manege Pullens voldoet aan alle veiligheids eisen, wat staat voor kwaliteit en veiligheid.

Naast paardrijlessen kunt u bij ons ook terecht voor bos- en duinritten of huifkartochten door het Nationaal Park. Het schitterende natuurgebied kunt u ontdekken te paard. Er is hier bijna 100 kilometer aan ruiterpaden. Ook het open stuifzand is uitstekend geschikt voor een buitenrit. Na de rit is het dan heerlijk afsluiten met een drankje in onze gezellige bar of op ons sfeervol overdekt en verwarmd terras.
Dan voelt ook u zich " als God in Brabant " !

Tevens beschikken wij over pensionstalling voor paarden en pony's volledig verzorgd en met alle faciliteiten voor een uitermate goede verzorging.

Kijk het eens rustig door op deze site en neem contact met ons op als u meer informatie wilt, of kom langs en laat u verrassen.

Kijk ook eens op onze site www.alsgodinbrabant.nl om kennis te maken met onze uitgebreide horeca mogelijkheden voor uw feest of bedrijfspresentaties.
  handtekening

Afdrukken