Corona Update 27-11

Corona Update 27-11

27 november 2021 - Bijgaande een overzicht van de overheidsmaatregelen die gelden voor de paardensport op onze manege.

(dit is op basis van wat nu bekend is. Het kan nog zijn dat hier de komende dagen nog wijzigingen of aanvullingen op komen. Houd daarom onze informatie op de site goed in de gaten)

Amateursport (wedstrijden, lessen en trainingen) is tussen 17.00 een 5.00 uur niet toegestaan op  binnen- en buitensportlocaties. Het verzorgen en individueel rijden moet altijd doorgaan omwille van het welzijn van paarden en pony’s. Publiek is hierbij niet toegestaan. (indien nodig voor de veiligheid van de ruiter mag dit onder begeleiding)

Paardensportaccommodaties moeten daarom na 17.00 uur aangepast open blijven voor de dagelijkse verzorging van de paarden en pony’s.

Voor iedereen vanaf 18 jaar is het verplicht om binnen en buiten 1,5 meter afstand te houden. Bij verplaatsen te voet binnen een locatie is het dragen van een mondkapje verplicht. (er hoeft geen 1.5 meter afstand gehouden te worden tijdens het sporten)

Hippische dienstverleners blijven hun beroep uit oefenen. (Uiteraard nemen zij de nodige sociale en hygiënemaatregelen in acht)

Wij sluiten onze Horeca van 17.00 in de avond tot 5.00 uur in de ochtend. Tijdens de openingsuren is een CTB en vaste zitplaats verplicht. Bij verplaatsen is het dragen van een mondkapje verplicht.

Onze kinder- jeugdlessen op dinsdag, woensdag en zaterdag gaan normaal door.

Er zijn geen lessen van SPG Langstraat e.o..

Er zijn geen volwassenen lessen na 17.00 uur (lessen en buitenritten voor 17.00 uur kunnen in overleg)

Er zijn geen pensionlessen, en wij geven onze pensionklanten gelegenheid tot rijden en verzorgen tot 20.30 uur (op zaterdag tot 19.00 uur en op zondag tot 17.00 uur)

Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Medewerkers Manege Pullens, Mieke & Walter Pullens

Afdrukken E-mailadres

Logo

Over ons

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tel.: +31(0)416-540101
  • Route
  • Het Team
  • Volg ons op Facebook